Kontakt oss

LIBERTY NOW AS

Org nr 822 236 162 MVA

Hovedkontor

Televegen 5,

3802 Bø i Telemark,

Norge

Avdelingskontor

Calle Murillo 30,

03170 Ciudad Quesada Rojales,

Alicante Spania

Nyheter

Med høyteknologisk butikk er Nærbutikken ÅlfOTEN godt tatt vare på i ferien – Jeg kan få gjort to ting samtidig!

Nærbutikken Ålfoten ligger ved idylliske Ålfotfjorden og nå har lokalbutikken i bygda blitt høyteknologisk! De har tatt et stort skritt inn i fremtiden ved å implementere RMA-Butikkstyring og Kjøpmann Vidar Solheim er svært fornøyd og imponert over hvor effektivt systemet fungerer.

23.07.2024

– Etter åpning med nytt system 2. juli har flere turister og kunder fått nytte av dette, forteller Vidar.

Tidspunktet for implementeringen var valgt for å komme i gang før ferien, og resultatene har vært fantastiske. Tidligere hadde butikken åpningstider fra 11-18, men med RMA-Butikkstyring har de nå betydelig lengre åpningstider, noe som har vært til stor nytte for bygda.

Vidar forklarer at ønsket om å gi et bedre tilbud til lokalsamfunnet var en viktig motivasjon for å ta i bruk den nye teknologien. Vidar husker selv hvordan han, da han bodde nærmere byen, ofte fikk barna til sengs for kvelden og dro for å handle etterpå. Nå kan innbyggerne i Ålfotfjorden nyte samme fleksibilitet.

Enklere hverdagsliv for innbyggerne 

Kundene har vært svært begeistret for de nye åpningstidene og den enkle tilgangen til butikken. Før innføringen av RMA-Butikkstyring måtte innbyggerne enten gi opp hvis de manglet noe fra butikken eller kjøre rundt og spørre naboene om å få låne. Dette er nå historie.

– Butikken betyr veldig mye. Har man ikke en butikk i bygda, er det så uheldig. Slike tilbud som dette bidrar til at folk kanskje flytter hjem igjen. Bare for ungdommen er det fint å ha en langåpen butikk på kvelden. Vi har ikke kiosker, så den fungerer både som butikk og kiosk nå, forklarer Vidar.

Fleksibiliteten åpner for gode muligheter i ferien

RMA-Butikkstyring har også gjort hverdagen mer effektiv for Vidar selv. Han kan nå kombinere arbeidet på butikken med andre gjøremål.

– I går sto jeg i saufjøset og fikk melding om at jeg måtte godkjenne noe. Da var jo det enkelt! Jeg kan få gjort to ting samtidig, forteller Vidar.

Han setter pris på fleksibiliteten det gir, spesielt nå som han kan reise østover på ferie og fortsatt ha kontroll over butikken fra mobilen.

Fremtidens butikkdrift

Nærbutikken Ålfoten er et godt eksempel på hvordan teknologi kan forbedre tjenestetilbudet i lokalsamfunn. Samarbeidet med Merkur-programmet har også vært viktig, med tanke på digitaliseringen. Med RMA-Butikkstyring kan de tilby lengre åpningstider, bedre service og en mer effektiv drift.

Vidar er klar på at dette er fremtidens butikkdrift.

– Vi har noen på jobb på dagtid, og så kan jeg følge med på kveld og morgen. Er det samme hvor jeg er i Norges land, bare jeg har telefon-dekning, opplyser Vidar.

Implementeringen av RMA-Butikkstyring har vist seg i økt salg, fornøyde kunder og en mer fleksibel arbeidsdag for Vidar og hans ansatte. Det er tydelig at denne teknologiske løsningen har vært et godt valg for butikken og hele bygda.

– Vi er glade for valget og er imponerte av hvor bra dette fungerer, avslutter Vidar.

Med denne teknologiske oppgraderingen har Nærbutikken Ålfoten sikret sin plass som en moderne og fremtidsrettet butikk, klar til å møte behovene til både fastboende og feriefolk i årene som kommer.

Kommunikasjon, Liberty Now

Stina Robberstad