Kontakt oss

LIBERTY NOW AS

Org nr 822 236 162 MVA

Hovedkontor

Televegen 5,

3802 Bø i Telemark,

Norge

Avdelingskontor

Calle Murillo 30,

03170 Ciudad Quesada Rojales,

Alicante Spania

Nyheter

(f.v.) Tina Olsen, medeier i Klok gårdsmat, Heleen Klok, dagligleder for Klok gårdsmat, Hans Olav Bakås, CEO i Liberty Now AS, og Stina Robberstad, Kreativleder i Liberty Now AS.

Nå kommer den første konseptbutikken i Norge for kortreiste matvarer: – Vi satser på kloke matvalg!

Torsdag 25. juli tok Liberty Now turen til Drangedal for å få innblikk i den spennende nye gårdsbutikken som er under utvikling. Butikken, som skal hete Klok gårdsmat, representerer utviklingen av et fantastisk tilbud som forener kortreiste varer med selvbetjening og døgnåpen tilgjengelighet. 

15.08.2024

Et idyllisk sted med mange muligheter 

Plassert i den sjarmerende låven ved på Holte, har Klok gårdsmat ambisjoner om å tilby et unikt utvalg av smakfulle matvarer. Daglig leder Heleen Klok og medeier Tina Olsen står i spissen for prosjektet.

Deres visjon er å skape en butikk som skiller seg ut fra de tradisjonelle matvarebutikkene og gårdsbutikkene, både når det gjelder vareutvalg og kjøpsopplevelse. Med en miks av egenproduserte varer og produkter fra små, uavhengige produsenter, sikter Klok gårdsmat mot å gi kundene et variert og eksklusivt tilbud. 

– Vi har mange ideer, og er entusiastiske, smiler Tina. 

–Dette er noe vi gleder oss til, og vi er veldig takknemlige for all støtte, sier Heleen. 

Det er på grunn av støtten fra Driv (Drangedal i vekst) og Telemark utviklingsfond at prosjektet kan startes.

Gir småprodusentene en plattform 

En spennende del av satsingen ved Klok gårdsmat er deres fokus på produkter fra mindre produsenter. De er de første i Norge som lager et konsept som lenge har vært etterspurt av små og store produsenter. Dette er samhandling og bærekraft satt i system. 

En slik butikk gir små, selvstendige matprodusenter en viktig plattform for å nå ut til et bredere publikum. For kundene betyr dette tilgang til unike og kvalitetsrike produkter som ellers kan være vanskelige å finne. 

– Her skal man kunne handle klok gårdsmat, rett og slett, sier de begge. 

Frihet til både kundene og butikken 

For å administrere butikken på en effektiv måte, og gi full kontroll, vil Klok gårdsmat benytte seg av RMA-butikkstyring fra Liberty Now. Dette høyteknologiske systemet vil ikke bare gi Heleen og Tina frihet til å utvikle og forbedre konseptet sitt, men det vil også gi kundene frihet til å handle når som helst på døgnet. 

Denne fleksibiliteten er en stor fordel i dagens hektiske samfunn, hvor tilgjengelighet og bekvemmelighet er høyt verdsatt. De ønsker også å ha hyttefolket i tankene. 

– Folk kommer til hyttene sine til alle døgnets tider. Nå vil vi gjerne at de skal kunne gjøre en storhandel hos oss og alltid ha tilgang til det de trenger, sier Heleen. 

Klok gårdsmat

Ser frem til samarbeidet

Liberty Now er entusiastiske over mulighetene de ser at Klok gårdsmat kan bringe til markedet. 

– Dette blir den første butikken med et slikt konsept som vi får jobbe med, og det ser vi virkelig frem til, uttaler Hans Olav Bakås, CEO i Liberty Now. 

Med fokus på smakfulle matvarer, støtte til lokale produsenter, og en nytenkende tilnærming til drift, ser Klok gårdsmat ut til å bane vei for nye måter å tenke gårdsbutikk på. 

Åpningen av butikken vil markere starten på en spennende reise for Heleen, Tina og alle matentusiaster som vil dra nytte av tilbudet. Det gjelder også for Liberty Now, som ser på dette som den første gårdsbutikken med RMA-butikkstyring.

Kommunikasjon, Liberty Now

Stina Robberstad