Kontakt oss

LIBERTY NOW AS

Org nr 822 236 162 MVA

Hovedkontor

Televegen 5,

3802 Bø i Telemark,

Norge

Avdelingskontor

Calle Murillo 30,

03170 Ciudad Quesada Rojales,

Alicante Spania

Nyheter

(f.v.) Butikksjef for Joker Vikane, Gunnar Blindheim, og driftssjef i Joker, region midt for Kjøpmannshuset, Frank Lunde

Joker Vikane har blitt høyteknologisk: – Dette er fremtiden for nærbutikkene

Etter hvert som Gunnar Blindheim ble mer kjent med RMA-Butikkstyring har han blitt klar på én ting. – Dette er fremtiden for nærbutikkene.

31.08.2024

Tilfeldigheter gjorde at Gunnar Blindheim ble kjøpmann. 

– Jeg gikk inn døra i 1990 som kunde og ble spurt om å hjelpe de litt i butikken. Etter det har jeg ikke gått ut igjen, sier kjøpmannen ved Joker Vikane med et smil. 
31. august var det klart for storslått feiring da butikken ble offisielt åpnet som høyteknologisk. 

– En bedre hverdag 

Til å begynne med så ikke Gunnar for seg at høyteknologisk butikk med RMA-Butikkstyring ville være noe for han og Joker Vikane. 

– Etter hvert som jeg hørte mer om dette, og jobbet med saken, tenker jeg at dette er fremtiden for nærbutikkene, sier han. 

Kundene har også tatt teknologien godt imot. 

– Noen har vært litt skeptiske, men nå er de veldig positive og har gledet seg til åpningen. Nå ser jeg fram til en bedre hverdag der teknologien gjør butikken enda mer tilgjengelig. Dette krever at kundene må gjøre kassaoperasjonen selv, men det har gått seg til. Når man har gjort det en gang så kan man det, sier han. 

Og skulle det være behov for hjelp er det bare å trykke på knappen for kundehjelp i kassen og snakke med betjeningen.

Storslått markering 

Dagen der Giske kommune fikk sin første døgnåpne dagligvarebutikk på øya Vigra ble markert med salg av grillmat, hesteridning, popcornmaskin, bokskasting og offisiell åpning ved ordføreren. 

– Inne var det kaffe og kaker, stand med Bacalaofabrikken og sju ekstra kanontilbud. Alle som har handlet er også med i trekningen av forskjellige premier, kunne den engasjerte kjøpmannen fortelle.

Driftssjef i Joker, region midt for Kjøpmannshuset, Frank Lunde, tok også turen til Joker Vikane i forbindelse med den offisielle åpningen. 

– Åpningen ble en folkefest uten like, og det var helt vanvittig mange som tok turen. Gunnar bygger for fremtiden og denne investeringen er virkelig med på å sikre butikken i tiden som kommer, sier han. 

 

Mange tok turen til Joker Vikane

Kommunikasjon, Liberty Now

Camilla Moen