Kontakt oss

LIBERTY NOW AS

Org nr 822 236 162 MVA

Hovedkontor

Televegen 5,

3802 Bø i Telemark,

Norge

Avdelingskontor

Calle Murillo 30,

03170 Ciudad Quesada Rojales,

Alicante Spania

Nyheter

Kjente musikere og band investerte i høyteknologisk butikk

Vamp, Odd Nordstoga, Bugge Wesseltoft og Rebekka Bakken har, i likhet med lokalbefolkningen og lokalt næringsliv, troen på den nye høyteknologiske butikken og kjøpt aksjer. – Dette er veldig gøy og spennende, sier butikksjef, Vilde Godtlibsen.

12.10.2024

Engasjementet rundt åpningen av Snarkjøp Lysnes som døgnåpen og høyteknologisk butikk har vært enormt og gått langt utenom nærmiljøet i bygda. 

– Lokalbefolkningen og hytteeiere har gått sammen for å etablere butikken på nytt, sier butikksjefen som forteller at butikken er et viktig samlingspunkt.

Kjente band og musikere, som Vamp, Odd Nordstoga, Bugge Wesseltoft og Rebekka Bakken, har også kjøpt aksjer i butikken, 

Stor dugnadsinnsats 

I forbindelse med åpningen av Snarkjøp Lysnes som høyteknologisk og døgnåpen butikk har lokalbefolkningen ved flere anledninger stilt opp på dugnad. 

– Det har vært et enormt engasjement. Denne butikken betyr mye for folk her, sier Vilde stolt. 

Nå gleder hun seg over at kundene kan handle i butikken, akkurat når det passer for dem. 

– RMA-Butikkstyring gir oss fleksibilitet til å holde åpent hele døgnet, noe som er svært positivt for både fastboende og hyttefolk, sier Vilde.

– Vinn-vinn-situasjon 

Med avansert teknologi gjør Snarkjøp Lysnes handelen enkel og trygg for kundene, selv uten at betjening er fysisk i butikken. 

– Teknologien fungerer svært godt. Vi hadde opplæring forrige uke, og allerede nå ser vi hvordan det effektiviserer butikken, forteller Vilde.

Hun peker også på de positive miljøeffektene teknologien bidrar med. 

– Vi er opptatt av å minimere vårt miljøavtrykk. Dette er en vinn-vinn-situasjon for både oss og miljøet, sier Vilde. 

Ved å ta i bruk RMA-Butikkstyring får butikken flere timer på å selge mat, som bidrar til å redusere matsvinnet. Samtidig gjør teknologien det mulig å redusere energiforbruket via mulighetene til å styre både lys og temperatur i butikken. 

– Å ta i bruk RMA-Teknologi i butikker kommer med flere bærekraftsperspektiver, og vi synes det er veldig moro å jobbe med fremoverlente kjøpmenn som Vilde. Her blir det tenkt på det beste for både kundene, de ansatte og miljøet, sier Einar Uvsløkk, CDO i Liberty Now.

Jubel fra lokalbefolkningen 

Lørdag 12. oktober 2024 åpnet Snarkjøp Lysnes dørene som en døgnåpen, høyteknologisk butikk, til stor jubel fra lokalbefolkningen og besøkende. 

– Dette er veldig gøy og spennende, sier Vilde, som kom tilbake til hjembygda etter flere år i Tromsø, Oslo og Sveits. 

Åpningen ble markert med noe godt å spise og besøk fra Snarkjøp-kjeden, Merkur-programmet og ordføreren. 

 Det var aldeles strålende å være til stede på åpningen av Snarkjøp Lysnes. Oppmøtet var imponerende, og det var så fullt i butikken at man knapt kunne bevege seg. Dette viser virkelig hvilken viktig rolle butikken spiller i lokalsamfunnet, og jeg ser frem til å følge utviklingen videre, forteller Søren Solvang, Merkur-konsulent, fra åpningen.

I tillegg er det duket for en konsert med Arctic Voices og Senja mannskor til kvelden.

Kommunikasjon, Liberty Now

Ida Amalea Furseth