Kontakt oss

LIBERTY NOW AS

Org nr 822 236 162 MVA

Hovedkontor

Televegen 5,

3802 Bø i Telemark,

Norge

Avdelingskontor

Calle Murillo 30,

03170 Ciudad Quesada Rojales,

Alicante Spania

Nyheter

Joker Vatlandsvåg har blitt høyteknologisk.

– Dette er måten nærbutikkene kan overleve på

Helge Naustvik hadde lenge fulgt med på andre butikker som tok i bruk RMA-Butikkstyring for å bli høyteknologisk. I sommer var det endelig Joker Vatlandsvåg sin tur. – Den første tiden har gått kjempefint, sier Helge, daglig leder ved butikken.

Les mer

152 aksjonærer valgte RMA-teknologi

152 aksjonærer bestemte seg for å ta i bruk norsk teknologi for å gjøre hverdagen enklere, både for de ansatte og kundene. I dag er en merkedag for Joker Nes Verk, da de offisielt åpner som høyteknologisk og døgnåpen butikk. Butikken eies av bygda, og nå gleder de seg til å kunne bruke butikken i sin nye drakt med RMA-teknologi (Retail Multi Automation).

Les mer

Jafs – fabelaktig fastfood og høyteknologisk Joker-butikk!

Med teknologi fra Liberty Now har Joker Teisen fått friheten til å åpne en Jafs hurtigmat-kjede inne i butikken. – Teknologien gjør driften fleksibel og effektiv, sier butikksjef Kazim Jamil. Kundene handler og henter maten samtidig – en vinn-vinn-situasjon for alle.

Les mer
Mille Brekke Amundsen er systemutvikler i Liberty Now.

Fra internship til fast ansatt som systemutvikler

Liberty Now har blitt et ledene teknologiselskap på flere vertikaler, og er i konstant utvikling. Dette gjør at vi hele tiden søker etter utviklere som har lyst til å være med på å skape fremtiden. Nå går Mille Brekke Amundsen fra å være internship-student til å ha fast stilling som systemutvikler i Liberty Now.

Les mer